Období objevovací a kousací

Období objevovací a kousací

Období objevovací a kousací

Ahoj. Po týdnu vás musím seznámit s novými událostmi a poznatky. Je toho moc, moc, moc….

Úplně, ale úplně největší událostí je, že už chodím ven. Zatím jen na chvilku, protože si musím zvykat postupně na studený svět venku. Panečku, to je vám paráda, objevuju spoustu nových věcí. Všechno, ale úplně všechno mě zajímá. Jsem vykulená i z trávy nebo kamínku. Chodíme s paničkou a mámou na dvůr, kde je to uzavřené a čisté. Na ulici nebo do parku ještě nemůžu, protože zatím nejsem očkovaná.  Prve jsem z toho byla opravdu hodně vykulená a třásla jsem se jak ratlík, protože mi byla veliká zima. Druhý den už byl náš pobyt na dvoře delší a moje poznávací výpravy odvážnější.

Běhá mi to pořád lépe a lépe. A taky poskakuje a skotačí a někdy už taky pěkně rychle běhá. Jsem pořád šikovnější a vynalézavější. Paničce jsem se třeba schovala do deky z mé porodní bedny, která byla připravená na vyprání. Tak dlouho jsem se tam hečmala a tlačila až jsem jí prolezla, no a pak jsme v ní usnula. To byla junda, když mě panička nemohla najít.

Alya Paradise - Maya 29 dní - mrňousek šikovnej

Alya Paradise – Maya 29 dní – mrňousek šikovnej

Další velký požitek mám z kousání. Zoubky mi pěkně rostou a já koušu a koušu a ochutnávám všechno co je v mém dosahu, hračky, ručníky, deky a prsty. Nejraději dorážím na něčí nohy. Pěkně se proplížím pod stolem a nečekaně kousnu, nejvíc do páníčka. A taky, taky koušu do mámy. A to je špatné, prý se mám připravit, že už mě brzy nebude chtít krmit mlíčkem. No jo, když já si ty zoubky musím pořád trénovat. Asi se budu muset smířit s jiným papkáním.

Top